Despre SEONEO.RO

Bine ati venit la SARTONE.RO, o agentie digitala din Romania specializata in furnizarea de servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) si design web. Suntem aici pentru a ajuta afacerile dumneavoastra sa prospere online, oferind solutii digitale personalizate si inovatoare.

Iata ceea ce oferim:

Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO):

 • Analiza exhaustiva a site-ului dumneavoastra si identificarea oportunitatilor de imbunatatire a clasamentului in motoarele de cautare.
 • Cercetare de cuvinte cheie pentru a identifica cele mai relevante si cautate termeni pentru afacerea dumneavoastra.
 • Optimizare a continutului si a structurii site-ului pentru a creste vizibilitatea si pozitionarea in rezultatele cautarii.
 • Crearea de legaturi relevante si de calitate pentru a consolida autoritatea site-ului dumneavoastra.
 • Monitorizarea constanta a performantei site-ului si ajustarea strategiei SEO pentru a obtine rezultate durabile.


Servicii de design web:

 • Crearea unui design web captivant si intuitiv, care sa reflecte identitatea si valorile afacerii dumneavoastra.
 • Dezvoltarea unui site web optimizat, care sa ofere o experienta placuta utilizatorilor si sa se adapteze la diferite dispozitive si rezolutii.
 • Integrarea functionalitatilor avansate, cum ar fi formulare de contact, chat live, integrare cu retelele sociale si multe altele.
 • Optimizarea performantei site-ului pentru o incarcare rapida si o navigare fluenta.
 • Asigurarea securitatii si a confidentialitatii datelor utilizatorilor prin implementarea masurilor de securitate adecvate.


Consultanta si strategii digitale:

 • Analizam obiectivele si nevoile afacerii dumneavoastra pentru a dezvolta o strategie digitala personalizata.
 • Consiliem in alegerea celor mai eficiente tactici si canale de promovare online.
 • Monitorizam si analizam constant rezultatele pentru a ajusta si optimiza strategia de marketing digital.
 • Oferim solutii inovatoare si idei creative pentru a va diferentia de concurenta.
 • Echipa noastra este formata din profesionisti pasionati si experimentati in domeniul digital. Suntem dedicati in a oferi cele mai bune rezultate clientilor nostri, concentrandu-ne pe calitate, inovatie si satisfactia lor.

Daca sunteti in cautarea unei agentii SEO digitale in Romania care sa va ajute sa obtineti o prezenta online puternic si sa va imbunatatiti vizibilitatea in mediul online, suntem alegerea potrivita pentru dumneavoastra.

De ce sa lucrati cu noi:

Experienta si expertiza: Avem o echipa dedicata de specialisti in SEO si design web, cu ani de experienta in industrie. Ne-am dezvoltat abilitatile si cunostintele pentru a oferi solutii digitale eficiente si adaptate nevoilor clientilor nostri.

Abordare personalizata: Intelegem ca fiecare afacere este unica, avand nevoi si obiective specifice. Lucram strans cu clientii nostri pentru a intelege in profunzime afacerea lor si pentru a dezvolta strategii personalizate care sa ofere rezultate excelente.

Calitate si inovatie: Suntem dedicati in a oferi servicii de cea mai inalta calitate. Ne concentram pe inovatie si utilizam cele mai recente tehnologii si tendinte pentru a ne mentine in fruntea industriei.

Rezultate masurabile: Avem un focus puternic pe obtinerea de rezultate tangibile pentru clientii nostri. Monitorizam constant performanta si utilizam instrumente de analiza pentru a masura impactul strategiilor noastre si pentru a face ajustari in timp real.

Parteneriat pe termen lung: Ne dorim sa fim partenerul dumneavoastra de incredere in ceea ce priveste toate aspectele digitale ale afacerii dumneavoastra. Ne implicam pe termen lung, oferind suport continuu si adaptandu-ne strategiile in functie de evolutia pietei si a obiectivelor dumneavoastra.

Contactati-ne astazi pentru a afla cum putem contribui la cresterea afacerii dumneavoastra online. Suntem entuziasmati sa lucram alaturi de dumneavoastra si sa transformam viziunea dumneavoastra digitala in realitate.

In spatele STARTONE.RO se afla Andrei Turca. Andrei Turca a avut primul contact cu lumea SEO tocmai in 2014. Fiind in Anglia presat de nevoia banilor a aflat despre SEO si a pus in practica lectiile. Astfel creandu-si un venit modest care l-a ajutat sa isi continue studiile in Anglia.


Echipa noastra e gata sa te ajute cu orice intrebari sau cerinte ai legate de SEO sau dezvoltare web.
Foloseste formularul de mai jos sau contacteaza-ne direct la:

andrei@seoneo.ro
0746641183

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Pregatit sa fii THE ONE!

Daca ai nevoie de un site nou sau servicii SEO apasa pe buton si mergi mai depate in directia succesului tau!

Scroll to Top
SEONEO.RO - logo

Alege directia in care dam START

Un site nou?

Servicii SEO?

Creare Website

iconita serviciu realizare site wordpress

Servicii SEO

iconita servicii SEO Iasi Romania
SEONEO.RO - logo simplu fara tagline

Consultatie gratuita 

creare site wordpress

1. Date de Contact
2. Informatii despre noul site
3. Alte informatii
SEONEO.RO - logo simplu fara tagline

PROGRAMEAZA
CONSULTATIE SEO GRATUITA

1. Date de Contact
2. Informatii despre site-ul tau
3. Alte informatii