11 Tipuri de Email Pentru E-Mail Marketing

11 Tipuri De Email Marketing - Coperta

Home / Blog / Email / 11 TIPURI DE EMAIL MARKETING

Înainte să aflam despre detaliile practice al marketing-ului cu prin email, precum cele mai bune practici pentru crearea emailurilor de marketing, să vedem mai întâi câteva concepte de bază despre email din perspectiva marketingului.

Marketingul prin email poate fi singurul canal prin care menții legătura cu clienții tăi, dar poate fi folosit și în combinație cu alte canale de marketing.

Practic, poți trimite abonaților un email despre orice. Dar din perspectiva marketingului, putem crea categorii pentru a intelege mai bine scopul fiecarui email trimis abonatilor.

Un email automat este de obicei trimis după ce utilizatorul a efectuat o acțiune specifică, cum ar fi un mesaj de bun venit atunci cand iti creezi un cont nou pe un site. Cele mai comune exemple de emailuri automate sunt următoarele.

Există două tipuri principale de permisiuni opt-in pentru email. În prezent, opțiunea cu opt-in dublu este opțiunea standard.

De fapt, ești legal obligat de legile opt-in pentru email să oferi o subscripție cu opt-in dublu atunci când colectezi adrese de email.

Cu toate că acest lucru poate părea dezamăgitor, nu este cu adevărat așa. Faptul că utilizatorii confirmă manual subscrierea lor demonstrează că au încredere în tine pentru a le trimite emailuri.

Concluzie

Până în acest moment, asta este tot ce trebuie să știi despre email marketing. Cu toate că pare a fi un canal de marketing simplu si invechit, poate deveni un canal de marketing profitabil cu putina creativitate.

Am pregătit mai multe postări pentru a te ajuta în călătoria ta de email marketing. În această postare, de exemplu, vorbesc despre cele 7 tipuri de linii de subiect pentru email.

De asemena, aruncă o privire la ce este testarea email A/B și cum o poți pune în practică în planificarea și executarea campaniilor tale de email.

0 0 voturi
Article Rating
Abonează-te
Notificare pentru
guest
0 Comments
Feedback-uri În Linie
Vezi toate comentariile
0
Ce părere ai de acest articol?x
Scroll to Top
SEONEO.RO - logo

Alege directia in care dam START

Un site nou?

Servicii SEO?

Creare Website

iconita serviciu realizare site wordpress

Servicii SEO

iconita servicii SEO Iasi Romania
SEONEO.RO - logo simplu fara tagline

Consultatie gratuita 

creare site wordpress

1. Date de Contact
2. Informatii despre noul site
3. Alte informatii
SEONEO.RO - logo simplu fara tagline

PROGRAMEAZA
CONSULTATIE SEO GRATUITA

1. Date de Contact
2. Informatii despre site-ul tau
3. Alte informatii